• Transport gratuit
  Transport gratuit
  la comenzi peste 179 lei
 • Primești rapid comanda
  Primești rapid comanda
  în maxim 48 ore
 • Livrăm comanda
  Livrăm comanda
  unde și cui dorești tu
 • Cadouri, surprize
  Cadouri, surprize
  și discounturi generoase
 • Comandă cu un click
  Comandă cu un click
  sau la 0727-853.327
Continuă cumpărăturile
Săpun de Nablus
Sapunul de Nablus este un sapun alb pur, realizat in mod traditional integral manual cu ulei de masline virgin. Provine din orasul Nablus, Palestina.

Pe intinsele plantatii de maslini din Nablus, Palestina, se manufactureaza de peste o mie de ani sapunul de Nablus, in aceeasi maniera, folosind ulei de masline pur, obtinut din prima presare.

In prezent doar trei producatori mai sunt activi in Nablus. Astfel, a cumpara un sapun de Nablus este nu doar un cadou pretios pentru piele, dar si o contributie importanta la pastrarea acestei vechi traditii remarcabile.

Alb si pur, Sapunul de Nablus este produs si astazi dupa o reteta neschimbata de secole, cu ulei de masline obtinut din prima presare. Pentru a pastra proprietatile speciale ale uleiului de masline, compozitia sapunului este incalzita timp de cateva zile la flacara mica, iar la final este intinsa pe o suprafata special destinata.
Un fir de lana imbibat intr-un pigment vegetal este apoi folosit pentru a trasa linii pe suprafata sapunului intarit, de-a lungul carora sapunul va fi taiat la final. In urma acestei operatii pe sapun raman urme rosii care sunt un mandru simbol al realizarii integral manuale a sapunului de Nablus.

Sapunul de Nablus este foarte delicat, pur, cu o aroma extrem de fina. Bogat in saruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, fier, mangan), vitamina A si E si glicerina, toate vitale pentru o piele sanatoasa, Sapunul de Nablus este recomandat persoanelor cu piele uscata si sensibila. Acizii linoleici si alfa-linoleici pe care ii contine sapunul in mod natural au efect antioxidant. Sapunul de Nablus permite pielii sa respire si ii reda echilibrul natural. Este foarte potrivit si pentru pielea delicata a copiilor.
Promoție transport

INFO

Newsletter Petite Provence
Abonează-te la newsletterul Petite Provence și nu rata promoțiile noastre
© 2010-2017 Petite Provence S.R.L.
Toate drepturile rezervate.