• Transport gratuit
  Transport gratuit
  la comenzi peste 179 lei
 • Primești rapid comanda
  Primești rapid comanda
  în maxim 48 ore
 • Livrăm comanda
  Livrăm comanda
  unde și cui dorești tu
 • Cadouri, surprize
  Cadouri, surprize
  și discounturi generoase
 • Comandă cu un click
  Comandă cu un click
  sau la 0727-853.327
Continuă cumpărăturile
Săpun de Antiochia
Antiochia se intinde in sudul Turciei, la 80 km vest de Alep, in punctul de intersectie al stravechilor rutelor comerciale, traditii si interactiuni culturale. Aici unul dintre primii manufacturieri de sapun din Mesopotamia a oferit lumii creatia sa care a rezistat timpului: sapunul de Antiochia. Descoperiri arheologice au oferit dovezi ale existentei sapunul de Antiochia inca din antichitatea timpurie, in aceeasi perioada in care in Siria se manufactura din ulei de masline si ulei de dafin foarte asemanatorul sapun de Alep.

Pentru producerea sapunului de Antiochia, ca si in cazul sapunului de Alep sunt folosite numai uleiurile de masline si de dafin, dar cu doua diferente fundamentale: prima este folosirea apei purificate prin distilare in locul apei obisnuite utilizata la sapunul de Alep; a doua diferenta, si cea mai importanta, este ca pentru sapunul de Antiochia se foloseste numai ulei de masline virgin obtinut din prima presare. Acest aspect evidentiaza sapunul de Antiochia in randul sapunurilor produse in Mesopotamia si ii confera aroma caracteristica proaspata si delicata.

Sapunul de Antiochia pe care vi-l oferim este de o inalta calitate si provine de la un producator ce deruleaza aceasta traditie din tata in fiu, de patru generatii.

Sapunul de Antiochia este 100% pur si natural, realizat exclusiv din ulei de masline virgin si ulei de dafin. Uleiul de dafin confera sapunului proprietati speciale si o capacitate puternica de hidratare, purificare si echilibrare a pielii. Este un sapun foarte delicat ce poate fi folosit pentru fata, par si corp. Este recomandat pentru pielea uscata, sensibila sau cu probleme dermatologice.
Promoție transport

INFO

Newsletter Petite Provence
Abonează-te la newsletterul Petite Provence și nu rata promoțiile noastre
© 2010-2017 Petite Provence S.R.L.
Toate drepturile rezervate.