• Transport gratuit
  Transport gratuit
  la comenzi peste 179 lei
 • Primești rapid comanda
  Primești rapid comanda
  în maxim 48 ore
 • Livrăm comanda
  Livrăm comanda
  unde și cui dorești tu
 • Cadouri, surprize
  Cadouri, surprize
  și discounturi generoase
 • Comandă cu un click
  Comandă cu un click
  sau la 0727-853.327
Continuă cumpărăturile
Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

 

SC PETITE PROVENCE SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 22880.

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, PETITE PROVENCE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe petiteprovence.ro, informarea utilizatorilor / clientilor privind starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, administrative.

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a PETITE PROVENCE SRL, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 22880 si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre PETITE PROVENCE SRL si colaboratorii acesteia pentru desfasurarea de catre PETITE PROVENCE SRL si colaboratorii acesteia de activitati comerciale, de evaluare a produselor si serviciilor oferite, de promovare a produselor si serviciilor, administrative.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa PETITE PROVENCE SRL, Sos.Giurgiului nr.210, sector 4, Bucuresti, sau prin e-mail la adresa contact@petiteprovence.ro va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
• o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
• sa interviti asupra datelor transmise;
• sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
• sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Astfel, petiteprovence.ro poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Petiteprovence.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator / client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul petiteprovence.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.De asemenea, PETITE PROVENCE SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: Curierat, servicii de plata / bancare.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


INFO

Newsletter Petite Provence
Abonează-te la newsletterul Petite Provence și nu rata promoțiile noastre
© 2010-2017 Petite Provence S.R.L.
Toate drepturile rezervate.