• Transport gratuit
  Transport gratuit
  la comenzi peste 179 lei
 • Primești rapid comanda
  Primești rapid comanda
  în maxim 48 ore
 • Livrăm comanda
  Livrăm comanda
  unde și cui dorești tu
 • Cadouri, surprize
  Cadouri, surprize
  și discounturi generoase
 • Comandă cu un click
  Comandă cu un click
  sau la 0727-853.327
Continuă cumpărăturile
Club Provence

De astăzi poți face parte din clubul select al celor care iubesc produsele provenite direct din natură. Și acest lucru nu vine fără beneficii.

Intră în Clubul Provence și vei beneficia de un discount permanent la produsele comandate de pe www.petiteprovence.ro. În plus, pentru orice comandă, indiferent de valoarea ei, transportul va fi gratuit oriunde în România. Alege produsele Petite Provence care ți se potrivesc, comandă și anunță-ne că dorești să faci parte din Club Provence. În funcție de valoarea comenzilor din contul tău poți fi membru:

Provence Fragrance:

Pentru o valoare totală a comenzilor tale de peste 250 lei și vei beneficia de un discount permanent de 5% pentru orice produs cumpărat și transport gratuit oriunde în țară.

Provence Essentiel:

Pentru o valoare totală a comenzilor tale de peste 500 lei și vei beneficia de un discount permanent de 8% pentru orice produs cumpărat și transport gratuit oriunde în țară.

Provence Absolute:

Pentru o valoare totală a comenzilor tale de peste 1000 lei și vei beneficia de un discount permanent de 11% pentru orice produs cumpărat și transport gratuit oriunde în țară.

Scrie-ne la club@petiteprovence.ro sau contactează-ne la tel. 0727-853.327 și alege Fragrance, Essentiel sau Absolute. În momentul în care valoarea cumulată a comenzilor din contul tău depășește suma impusă de unul din cele trei tipuri de membru al clubului, discountul aferent va fi activat automat.

Te așteptăm în Club Provence pentru a te bucura de produse naturale fabricate după rețete tradiționale unice.


INFO

Newsletter Petite Provence
Abonează-te la newsletterul Petite Provence și nu rata promoțiile noastre
© 2010-2017 Petite Provence S.R.L.
Toate drepturile rezervate.