• Transport gratuit
  Transport gratuit
  la comenzi peste 179 lei
 • Primești rapid comanda
  Primești rapid comanda
  în maxim 48 ore
 • Livrăm comanda
  Livrăm comanda
  unde și cui dorești tu
 • Cadouri, surprize
  Cadouri, surprize
  și discounturi generoase
 • Comandă cu un click
  Comandă cu un click
  sau la 0727-853.327
Continuă cumpărăturile
DESPRE NOI

 

Produsele naturale sunt o binecuvântare pentru corp, într-o vreme în care  suntem copleşiţi de produse chimice obtinute din plante modificate genetic al căror efect nu îl cunoaştem încă foarte bine. Şi nu este vorba doar de mâncare ci şi de ceea ce folosim pentru îngrijirea corpului, pentru igienă, pentru menţinerea şi întinerirea organismului.

Natura ne oferă toate ingredientele necesare. De ce să nu o ascultăm? De ce să nu ne uităm puţin în trecut şi să folosim trucurile şi reţetele ce au fost create de-a lungul generaţiilor?

Provence. Sud Estul Franţei. Un loc special. Un loc ales de natură pentru a oferi oamenilor esenţa armoniei perfecte. Un loc în care oamenii au reuşit să păstreze secretele plantelor, aerului sărat al mării şi apelor limpezi ale Alpilor. Secrete pe care le ascund cu migală şi măiestrie în cele mai renumite produse de îngrijire a corpului. Secrete pe care noi vrem să ţi le aducem şi ţie, aici, în România.

Regiunea Provence are o istorie ce se întinde pe multe secole în urmă. Micile fabrici de săpunuri au rămas însă peste timp producând şi astăzi într-un mod tot mai rafinat, dar bazându-se pe aceleaşi ingrediente naturale, unele dintre cele mai fine produse pentru îngrijirea feţei şi a corpului.

Ape florale de lavandă, tei sau trandafiri, uleiuri de masline, migdale sau argan şi apa cea mai pură dau naştere a ceea ce reprezintă o mândrie a producatorilor din Provence: cremele care hidratează, îngrijesc şi întineresc pielea. Un răsfăţ pentru faţă şi corp.

Te invităm să vizitezi colecţia noastră de produse şi să alegi ceea ce se potriveşte perfect pentru pielea şi tenul tău. Dacă doreşti un sfat, îţi vom răspunde cu placere şi te putem ajuta să găseşti ceea ce îţi doreşti. Pentru tine şi de ce nu, pentru un cadou rafinat pe care să îl oferi celor dragi!

Oferă-i pielii tale un cadou. Oferă-ţi un bine-meritat moment de relaxare!

Cu drag,
Echipa Petite Provence


Newsletter Petite Provence
Abonează-te la newsletterul Petite Provence și nu rata promoțiile noastre
© 2010-2017 Petite Provence S.R.L.
Toate drepturile rezervate.