• Transport gratuit
  Transport gratuit
  la comenzi peste 179 lei
 • Primești rapid comanda
  Primești rapid comanda
  în maxim 48 ore
 • Livrăm comanda
  Livrăm comanda
  unde și cui dorești tu
 • Cadouri, surprize
  Cadouri, surprize
  și discounturi generoase
 • Comandă cu un click
  Comandă cu un click
  sau la 0727-853.327
Continuă cumpărăturile
Termeni și condiții

 

Elemente definitorii
Termenii si conditiile prezentate se aplica tuturor vanzarilor de Bunuri de catre PETITE PROVENCE SRL prin intermediul magazinului virtual www.petiteprovence.ro catre Cumparator si pot fi modificate fara o alta notificare.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
• Cumparator: persoana fizica, persoana juridica ce emite o Comanda sau utilizeaza magazinul virtual www.petiteprovence.ro;
• Vanzator: societatea comerciala PETITE PROVENCE SRL, cu sediul social in Bucuresti, Soseaua Giurgiului nr.210, sector 4, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8976/21.09.2010, CIF RO27408959;
• Bunuri: orice produs comercializat de Vanzator, mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului;
• Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca Bunurile si sa faca plata acestora;
• Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator;
• Specificatii: toate descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Copyright
Continutul site-ului www.petiteprovence.ro - imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software - este integral proprietatea Vanzatorului si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Cumparatorul nu are dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Vanzatorului.
Informatiile pot fi reproduse exclusiv pentru uz personal. Pentru informatiile sau datele considerate de interes general, care ar putea aparea intr-un alt material, Vanzatorul trebuie sa isi exprime acordul scris pentru publicare.

Confidentialitate si publicitate
SC PETITE PROVENCE SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 22880.

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, PETITE PROVENCE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe petiteprovence.ro, informarea utilizatorilor / clientilor privind starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, administrative.
Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a PETITE PROVENCE SRL, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 22880 si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre PETITE PROVENCE SRL si colaboratorii acesteia pentru desfasurarea de catre PETITE PROVENCE SRL si colaboratorii acesteia de activitati comerciale, de evaluare a produselor si serviciilor oferite, de promovare a produselor si serviciilor, administrative.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa PETITE PROVENCE SRL, Sos.Giurgiului nr.210, sector 4, Bucuresti, sau prin e-mail la adresa contact@petiteprovence.ro va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
• o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
• sa interviti asupra datelor transmise;
• sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
• sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, petiteprovence.ro poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Petiteprovence.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator / client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul petiteprovence.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.De asemenea, PETITE PROVENCE SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: Curierat, servicii de plata / bancare.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Interactivitate
Vanzatorul stabileste unilateral regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe www.petiteprovence.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si, in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

Documente contractuale
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.petiteprovence.ro , Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin telefon sau e-mail prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:
• Comanda, cu mentiuni corecte si clare asupra datelor de livrare si facturare, si conditiile sale specifice;
• Specificatiile Cumparatorului, daca este cazul;
• Termeni si conditii;

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala prin telefon sau electronica prin e-mail din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator prin telefon sau e-mail. Termenii si conditiile vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Obligatiile vanzatorului
• Vanzatorul va livra Bunurile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
• Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei descrierile produselor pot fi uneori incomplete insa Vanzatorul va prezenta informatiile cele mai relevante Cumparatorului;
• Comunicarea cu magazinul se poate face prin adresele sau numerele de telefon mentionate la sectiunea "contact".

Termene
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

Facturare si plata
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie (atunci cand este cazul) + pretul serviciilor suplimentare solicitate expres (atunci cand este cazul - impachetare cadou). Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Riscuri si responsabilitati
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

Acceptare
Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile sunt conforme cu caracteristicile mentionate in Comanda. Orice reclamatie privind neconformitatea Bunurilor livrate Cumparatorului cu Specificatiile va fi adusa la cunostinta Vanzatorului in maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@petiteprovence.ro, urmand ca Vanzatorul sa o solutioneze. In cazul in care Bunurile nu se pot livra sau integritatea le este afectata pe parcursul livrarii, Cumparatorul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Vanzator, dar nu si despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a Bunurilor este valoarea sumei incasate de la Cumparator pentru respectiva Comanda.
Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Astfel, in cazul in care Cumparatorul se razgandeste asupra achizitiei facute de la www.petiteprovence.ro, poate returna Bunurile in termen de 10 zile lucratoare si primi banii inapoi, cu conditia ca Bunurile sa fie in aceeasi conditie in care le-a primit, in ambalajul original, fara a fi deteriorate sau utilizate. Plata returnarii Bunurilor revine Cumparatorului, urmand ca Vanzatorul sa ii restituie contravaloarea Bunurilor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate.

Transferul proprietatii
Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

Raspundere
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Legea aplicabila
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract.


INFO

Newsletter Petite Provence
Abonează-te la newsletterul Petite Provence și nu rata promoțiile noastre
© 2010-2017 Petite Provence S.R.L.
Toate drepturile rezervate.